Jak się usuwa photobloga?

Jak się usuwa photobloga

Jak się usuwa photobloga

Aby usunąć swoje konto, należy wcześniej pozbyć się wszystkich zdjęć ze swojego photobloga. Dopiero wtedy konto zostanie dezaktywowane.

Niestety nie ma możliwości usunięcia za jednym kliknięciem wszystkich zdjęć, dlatego trzeba to robić jedno po drugim.

Tags:

About the Author

Napisz komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Top